Laatste nieuws over Netflix

Eerste beelden Chesapeake Shores seizoen 6 verklappen romance

Het zesde en tevens laatste seizoen van Chesapeake Shores is in aantocht bij Hallmark Channel en op Netflix. Nu de release voor de deur staat, is ook een nieuwe trailer verschenen. Met die trailer lijkt meteen de cliffhanger van het vijfde seizoen opgelost te zijn. Er staat ons namelijk een nieuwe romance te wachten, maar wie is de gelukkige?

Abby O’Brien heeft keuze gemaakt

In de seizoensfinale van Chesapeake Shores seizoen 5 stond Abby O’Brien voor een moeilijke keuze. Moest ze gaan voor de rijke Evan of verloor ze haar hart aan leraar Jay Ross? Nieuwe beelden die nu zijn verschenen lijken de voorkeur van Abby verklapt te hebben.

In de teaser lijkt het Evan te zijn geweest die de kans krijgt om haar hart te veroveren. In de slotminuten van seizoen 5 hoorden we haar al een van de twee heren bellen. Ze zei toen: “Ik heb aan je gedacht en ik denk dat we dit misschien moeten proberen.” Lang bleef onduidelijk of die woorden voor Evan of Jay bedoeld waren.

Chesapeake Shores seizoen 6 op Netflix

Het wachten op het zesde en tevens laatste seizoen van Chesapeake Shores is bijna voorbij. De seizoenen zijn namelijk ook altijd wekelijks te zien geweest op Netflix. De verwachting is dan ook dat Chesapeake Shores seizoen 6 op maandag 15 augustus van start gaat op Netflix. Een dag eerder vindt de eerste uitzending plaats bij Hallmark Channel. Hieronder bekijk je de nieuwe teaser.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?