Laatste nieuws over Netflix

Eerste beelden verklappen afloop cliffhanger rond Tommy in Peaky Blinders

Peaky Blinders seizoen 5 eindigde met een zenuwslopende cliffhanger. We zagen hoe Tommy Shelby ten einde raad was na een mislukt plan die meerdere levens kostte binnen zijn bende. De hoofdrolspeler zette een pistool tegen zijn hoofd, ergens op een verlaten plekje in de natuur. Maar haalt hij ook daadwerkelijk de trekker over, en zien we dus geen Tommy meer terug in seizoen 6?

Let op: Dit artikel bevat spoilers als je de vorige seizoenen van Peaky Blinders nog niet hebt gezien!

Tommy is back!

Nee, het lijkt erop dat we Tommy ‘gewoon’ terug gaan zien in seizoen 6. Op de sociale media gaan namelijk beelden rond van iemand die vanuit zijn raam vastlegt hoe er op de straten gefilmd wordt door de crew van Peaky Blinders; met Tommy Shelby nog in de gelederen. Het lag natuurlijk al wel een beetje in de lijn der verwachtingen, en Tommy lijkt dus inderdaad níét de trekker over te hebben gehaald.

Een pistool tegen zijn hoofd

“Het nieuwe seizoen begint gelijk op dat moment”, verklapte seriedirecteur Anthony Byrne al eens over het moment dat Tommy een pistool op zijn eigen slaap zet. Het is nog niet bekend wanneer seizoen 6 van Peaky Blinders precies op Netflix gaat verschijnen, wel weten we al dat de eerste aflevering Black Day gaat heten. Deze speelt zich af in 1934. “De zaken zullen er nog slechter voorstaan”, onthulde  schrijver Steven Knight er over.

Mondkapjes

Gelukkig lijkt Tommy er dus hoe dan ook nog bij te zijn, want getuige de mondkapjes die de filmploeg draagt gaat het inderdaad om recente beelden van opnames voor het nieuwe seizoen. Het zou nog kunnen dat er hier slechts een flashback wordt opgenomen, waar Tommy dus in voorkomt, maar inmiddels durven we wel met zekerheid te zeggen dat de geliefde hoofdrolspeler gewoon voortleeft richting seizoen 6.

Peaky Blinders seizoen 6: Alles wat we al weten

Beelden van opnames seizoen 6 in Liverpool:

 

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?