Laatste nieuws over Netflix

Eerste beelden en releasedatum voor Carmen Sandiego met Gina Rodriguez

Het eerste seizoen van Carmen Sandiego is onderweg naar Netflix. Carmen is een fictief personage dat we eerder leerden kennen in spellen als Where in the World is Carmen Sandiego? Nu is Netflix aan de slag gegaan met een animatie-serie over Carmen Sandiego waarvan de eerste beelden zijn verschenen en de releasedatum bekend is gemaakt.

Gina Rodriguez

Carmen Sandiego is in aantocht op Netflix. Carmen sloot zich in het verleden aan bij de V.I.L.E.-bende, waarna meerdere misdaden plaatsvonden. Het detectivebureau waar Carmen voorheen voor werkte, doet er ondertussen alles aan om Carmen en de andere misdadigers op te pakken. In de Netflix Original over Carmen Sandiego wordt teruggeblikt op haar dagen bij de V.I.L.E. Training Academy, maar nu staat ze voor een ander leven.

Carmen heeft haar leven gebeterd. “Stelen is geen spel, je doet er echt kwaad mee. Helemaal als je mensen van het leven berooft.” Carmen gaat nu dan ook tegen V.I.L.E. in door alleen nog maar te stelen van de dieven. Carmen verandert dus in een soort Robin Hood. De Engelse stemmen van Carmen Sandiego zijn ingesproken door bekenden. Zo is Gina Rodriguez van Jane the Virgin gestrikt voor Carmen en is de stem van de jonge helper van Carmen in de serie ingesproken door niemand minder van Finn Wolfhard van Stranger Things.

Carmen Sandiego naar Netflix

Carmen Sandiego is vanaf 18 januari te bekijken op Netflix. Alle afleveringen worden die dag in één keer toegevoegd aan het aanbod. Hieronder is alvast de trailer te bekijken.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?