Laatste nieuws over Netflix

Eerste beelden en veel info over Riverdale seizoen 3 bekend

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan het derde seizoen van Riverdale en tijdens San Diego Comic Con is heel wat over seizoen 3 duidelijk geworden. Niet alleen werd een eerste trailer naar buiten gebracht, ook werd al heel wat bekend wat we van seizoen 3 kunnen verwachten. Wie de nieuwe vijanden worden, welke verliefde stelletjes het moeilijk krijgen en welke nieuwe personages we kunnen verwachten.

Verliefde stelletjes Riverdale

In de eerste twee seizoenen maakten we al kennis met de nodige verliefde stelletjes. Jughead viel voor Betty, terwijl Veronica haar hart verloor aan Archie. In seizoen 2 kwamen daar nog wat nieuwe namen bij. Zo vonden Cheryl en Toni elkaar. Voor hun lijkt het echter lastig te worden in seizoen 3. Josie McCoy van Josie and the Pussycats zou weleens een wig tussen de twee kunnen drijven.

Ook wordt in aflevering 3 van het derde seizoen duidelijk hoe Jughead en Betty erachter komen dat respectievelijk hun vader en moeder met elkaar daten. Ook voor Reggie staat in seizoen 3 een ‘onverwachte romance’ te wachten. Heel veel wilde men daar echter nog niet over kwijt.

Nieuwe cast

In het derde seizoen gaan we ook kennismaken met een aantal nieuwe personages. Fans hoopten al langer dat we ooit Jugheads moeder Gladys en Jellybean zouden leren kennen en in seizoen 3 gaat dat eindelijk gebeuren. De verwachting is dat we de twee gaan zien in aflevering 8 of 9 van seizoen 3. Tevens is duidelijk geworden dat Archie met een nieuwe aartsvijand te maken krijgt.

Nu Hiram ervoor gezorgd heeft dat Archie is opgepakt voor moord, zal hij er alles aan moeten doen om het tegendeel te bewijzen. Daarin komt hij lijnrecht tegenover Penelope Ann Miller te staan. De actrice kruipt voor seizoen 3 in de rol van officier van justitie Mrs. Wright om Archie te veroordelen.

Nieuw mysterie
Riverdale zou Riverdale natuurlijk niet zijn als we niet te maken krijgen met een nieuw mysterie. Het derde seizoen speelt zich drie maanden na seizoen 2 af en Betty moet nog verwerken dat uitgerekend haar vader Black Hood bleek te zijn. Het derde seizoen kent echter een nieuw mysterie. Zo vertelde Polly aan het eind van seizoen 2 al dat het misschien iets voor haar moeder was om naar ‘The Farm’ te komen.

In de trailer zien we ook hoe Alice, Polly en haar kinderen in de nacht rondom een vuur zitten. Het lijkt erop dat dit bij The Farm is. Het nieuwe seizoen zou dan ook weleens het mysterie rondom de mensen waar Polly toentertijd naar refereerde kunnen zijn. Momenteel wordt er gecast om een geschikte leider van The Farm te vinden.

Riverdale seizoen 3

Het derde seizoen van Riverdale begint op 10 oktober bij The CW. Een dag later wordt de nieuwe aflevering ook op Netflix verwacht. Seizoen 3 telt in totaal 22 afleveringen en duidelijk is al dat er sowieso weer een musicalaflevering zal zijn. Ook denken de makers na over flashback afleveringen waarin we de ouders te zien krijgen toen ze jonger waren.

Trailer Riverdale seizoen 3

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?