Laatste nieuws over Netflix

Eerste beelden epische film Rebel Moon van Zack Snyder met Michiel Huisman

De eerste beelden van Rebel Moon zijn vrijgegeven door Netflix. De film van Zack Snyder zal in december op de streamingdienst verschijnen en er is ook al volop gewerkt aan een tweede film. Zodat het volledige verhaal verteld kan worden.

Mother World

Wanneer een vreedzame kolonie aan de rand van een sterrenstelsel bedreigd wordt door een machtig en gewelddadig leger, wordt Kora, een mysterieuze vreemdeling die onder de dorpsbewoners leeft, hun laatste hoop op overleving. Haar missie is om getrainde strijders te vinden die met haar meevechten tegen de Mother World.

Strijden om lot van sterrenstelsel

Kora verzamelt een kleine groep strijders – bestaande uit buitenstaanders, opstandelingen, boeren en oorlogsslachtoffers – die één gemeenschappelijk doel hebben: bevrijding en wraak. Terwijl een dreigende schaduw neerdaalt op een ogenschijnlijk onbeduidende maan, wordt er een strijd gevoerd over het lot van een sterrenstelsel. Ondertussen vormt er langzaam een nieuwe groep helden.

Michiel Huisman

In de cast is een prominente rol in geruimd voor Michiel Huisman, zoals ook op de eerste beelden duidelijk is. Vanaf 22 december is het verhaal te zien, dus op een trailer zullen we nog even moeten wachten. De tweede film wordt een jaar later op Netflix verwacht.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?