Trailers

Eerste beelden Ginny & Georgia seizoen 2 beloven meer Ginny en Marcus

Het tweede seizoen van Ginny & Georgia is in aantocht op Netflix. Vanaf 5 januari is seizoen 2 van de serie te zien op Netflix. Nu alvast is de officiële trailer gedeeld van het tweede seizoen en daaruit blijkt dat ons nog veel meer Ginny en Marcus te wachten staat.

Cliffhanger

Het eerste seizoen van Ginny & Georgia eindigde met een grote cliffhanger toen Georgia haar koffers plotseling pakte en vertrok. Ginny nam haar broertje Austin mee en besloot ook te vertrekken. Bestemming onbekend. Al lijkt ze naar haar vader te zijn gegaan. “Als je goed oplet, dan pakt ze het boek wat ze van Zion heeft gekregen als ze haar tas inpakt. In dat boek staat het adres van Zion en ze ontdekt dat het een appartement is in Boston. Ik denk dat het zeer logisch is dat ze naar Zion vertrekken”, vertelde actrice Antonia Gentry daar al eens over.

Keuze gemaakt

Ook zal Ginny in het tweede seizoen een keuze moeten maken tussen Marcus en Hunter. Uit de eerste trailer lijkt alvast iets over haar keuze duidelijk, want we zien haar meermaals opduiken met Marcus. Ook lijkt Austin er eindelijk achter te komen wie zijn vader is. Het complete tweede seizoen van Ginny & Georgia staat op 5 januari op Netflix. Hieronder bekijk je alvast de eerste beelden.

Bekijk de trailer van Ginny & Georgia seizoen 2

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?