Trailers

De eerste beelden van Grace and Frankie seizoen 3

Grace and Frankie seizoen 3 verschijnt deze maand op Netflix en dus is het aftellen begonnen. Dat doet de streamingdienst met de officiële trailer van het nieuwe seizoenen. Vanaf 24 maart staat het derde seizoen van Grace and Frankie op Netflix.

Komedieserie met bejaarden

Grace and Frankie is een komedieserie met bejaarden in de hoofdrol. Dat klinkt misschien wat suf, maar het tegendeel is waar. Grace, Frankie, Robert en Sol lijken echter juist in hun tweede jeugd te zijn beland. Dat zorgt voor de meeste bizarre taferelen en dus komische scènes. Niet voor niets begint Grace and Frankie 24 maart alweer aan seizoen 3 op Netflix.

Grace and Frankie seizoen 3 op Netflix

In Grace and Frankie seizoen 3 gaan we verder waar seizoen twee van de Netflix Original Serie geëindigd was. Grace and Frankie zijn nog altijd bezig om vibrators voor vrouwen met artritis op de markt te brengen. Dit houdt in dat ze langs bedrijven moeten om hun idee te pitchen. Omdat het idee nogal bijzonder is, levert dat niet altijd het gewenste resultaat op. Op hun oude dag zijn de dames aan een compleet nieuwe carrière begonnen en vooral Grace gaat hier ver in.

Grace slaat zelfs door en dat komt haar duur te staan. Kan zij nog wel rekenen op de mensen die ze om haar heen heeft? Ondertussen hebben Robert en Sol zo hun eigen problemen, zo blijkt ook al uit de trailer. Waar Grace en Frankie vol energie zitten om de vibrators aan de man (vrouw) te krijgen, valt bij het mannenkoppel het P-woord.

Grace and Frankie seizoen 3

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?