Laatste nieuws over Netflix

Eerste beelden kerstserie Home for Christmas van Quicksand-makers

Home for Christmas Netflix

Netflix heeft de eerste beelden van Home for Christmas gelanceerd. De serie bestaat uit zes afleveringen en is afkomstig van Per-Olav Sørensen, bekend als regisseur van Quicksand en Nobel. Home for Christmas is één van de vele kersttitels die we dit jaar exclusief op Netflix kunnen bekijken.

Home for Christmas

Johanne is inmiddels in de dertig en is eigenlijk de enige onder haar vrienden en familie die nog geen partner heeft gevonden. Ze wordt gek van de opmerkingen die ze steeds krijgt over haar vrijgezellen leven. Ze kan niet voldoen aan de verwachtingen van de maatschappij, maar dan verandert er iets.

Ze besluit in de adventperiode op zoek te gaan naar een geschikte partner om met Kerstmis de man van haar dromen mee naar huis te nemen. Daar krijgt ze 24 dagen de tijd voor. De hoofdrol in de Noorse serie Home for Christmas is voor Ida Elisa Broch. De mannen in wie ze geïnteresseerd is, zijn Felix Sandman (Quicksand), Kingsford Sayor en Mads Sjøgård Pettersen.

Home for Christmas op Netflix

De zesdelige serie Home for Christmas wordt op 5 december toegevoegd aan het aanbod van Netflix. In aanloop naar die release heeft Netflix inmiddels de eerste officiële teaser naar buiten gebracht. Daarin krijgen we alvast een glimp van Ida Elise Broch in haar rol als Johanne. De eerste beelden zijn hieronder te bekijken.

Bekijk alle aangekondigde kersttitels voor deze feestperiode

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?