Laatste nieuws over Netflix

Inventing Anna van maker Grey’s Anatomy en Bridgerton: trailer en releasedatum

Inventing Anna is de nieuwe serie van Shonda Rhimes voor Netflix, met Julia Garner in de hoofdrol. Ze brak door in Ozark en heeft nu dus haar eigen serie, waar de verwachtingen hooggespannen van zijn. Netflix heeft nu de trailer én releasedatum vrijgegeven.

Anna Delvey

Shonda Rhimes is sinds enkele jaren exclusief voor Netflix aan de slag, nadat ze groot werd met Scandal en Grey’s Anatomy. Voor Netflix heeft ze al succes gehad met Bridgerton en daar moet nu de miniserie Inventing Anna op volgen, dat gebaseerd is op een waargebeurd verhaal. Julia Garner heeft de hoofdrol te pakken als Anna Delvey, een Duitse erfgename die tussen 2013 en 2017 geld wist te stelen van de elite in New York.

How Anna Delvey Tricked New York

Hoe Delvey dit allemaal voor elkaar heeft gekregen is opgeschreven door Jessica Pressler. In New York Magazine schreef ze een groot artikel genaamd How Anna Delvey Tricked New York. Dit is als basis gebruikt voor de serie Inventing Anna, waar Pressler zelf ook bij betrokken is als producer. Naast Garner zijn er ook rollen weggelegd voor Arian Moayed (Todd), Katie Lowes (Rachel), Alexis Floyd (Neff), Anders Holm (Jack), Anna Deavere Smith (Maud), Jeff Perry (Lou), Terry Kinney (Barry) en Laverne Cox (Kacy).

Februari in première

Inventing Anna gaat op vrijdag 11 februari in première op Netflix, het gehele seizoen zal dan te zien zijn op de streamingdienst. De trailer is inmiddels ook vrijgegeven, met de tekst ‘Dit hele verhaal is helemaal waar. Behalve dan de delen die helemaal verzonnen zijn’.

Bekijk de trailer van Inventing Anna

Eerste beelden Inventing Anna

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?