Laatste nieuws over Netflix

Eerste beelden van She’s Gotta Have It duiken op

Het duurt nog even voordat She’s Gotta Have als Netflix Original Serie verschijnt, maar wel kunnen wel nu alvast naar een sneak peak kijken. De streamingdienst toonde deze week de eerste beelden van de serie van Spike Lee.

Drie geliefden

In She’s Gotta Have It staat Nola in het middelpunt. Ze heeft een drukke baan, een actief sociaal leven en ook nog eens drie mannen die haar aanbidden. Greer, Jamie en Mark spenderen maar wat graag hun tijd met Nola en Nola met de mannen.

Spike Lee wil eigen film verbeteren

She’s Gotta Have It wordt het Thanksgiving-cadeau van Netflix dit jaar. De tiendelige serie verschijnt namelijk op 23 november in zijn geheel op Netflix. De serie is gebaseerd op de gelijknamige film uit 1986. Ook toen was Spike Lee de schrijver en regisseur van het verhaal, dat in de serie in grote lijnen hetzelfde zal zijn. Via Netflix werd hem de kans geboden om het verhaal van She’s Gotta Have It nog eens dunnetjes over te doen. Bij de bekendmaking van de remake gaf Lee al aan dat hij She’s Gotta Have It wil verbeteren, omdat de film dertig jaar geleden in slechts twaalf dagen geschoten is.

She’s Gotta Have It is wel met de tijd meegegaan. Het verhaal speelt zich niet meer in de jaren tachtig af. Zo zien we in onderstaande sneak peak van de serie dat er moderne apparatuur is verwerkt in She’s Gotta Have It. De eerste beelden laten ons alvast kennis maken met Nola en haar drie minnaars.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?