Laatste nieuws over Netflix

Eerste beelden slotstuk Vikings seizoen 6 verschenen

De allerlaatste afleveringen van Vikings komen eraan. Het tweede deel van seizoen 6 zal het verhaal gaan afronden, al kunnen we ons ondertussen gaan verheugen op de spin-off. Tijdens Comic Con zijn de eerste beelden getoond van Vikings seizoen 6B.

Datum nog afwachten

Dit jaar gaat de grootste Comic Con van de wereld niet door vanwege de coronacrisis. De fans reizen dus niet naar San Diego, maar kunnen vanuit hun huiskamers naar de panels met hun helden kijken. Zo verschijnen er dus ook zoals gebruikelijk is eerste beelden. Van Vikings seizoen 6B is nu de trailer verschenen. Wanneer de afleveringen worden uitgezonden in de Verenigde Staten is nog wel afwachten.

Weten de Vikingen door te stomen?

Het slotseizoen van Vikings is in twee delen geknipt. Daardoor zijn we met een flinke cliffhanger achtergebleven, want hoe gaat het met Bjorn? Weten de Vikingen de strijd nog winnend af te sluiten, of wordt er een einde gemaakt aan hun opmars. De eerste beelden geven alvast enkele antwoorden. Voor de rest moeten we wachten tot de episodes daadwerkelijk worden uitgezonden.

Zelfde schema?

In de Verenigde Staten liep het eerste deel van seizoen 6 van december tot en met begin februari. Vervolgens werden deze afleveringen begin juni op Netflix toegevoegd. De verwachting is ook nu dat aan het einde van het jaar de afleveringen op History zullen verschijnen en we dus richting de zomer op Netflix het slotstuk kunnen zien. Tegelijkertijd wordt er door Netflix gewerkt aan een spin-off, die honderd jaar later zich afspeelt: Vikings Valhalla.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Vikings seizoen 6 deel 2 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Bekijk de trailer van Vikings seizoen 6B

 

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?