Laatste nieuws over Netflix

Eerste beelden van Stranger Things seizoen 2

Was het maar vast Halloween. Dan verschijnt namelijk het tweede seizoen van Stranger Things, de Netflix-hit van vorig jaar. Op het vervolg, op 31 oktober 2017 om precies te zijn, moeten we dus nog even wachten, maar hier zijn al wel eerste beelden van het nieuwe seizoen te zien.

Super Bowl

Het vervolg van Stranger Things werd tijdens de Super Bowl LI, begin februari, bekend gemaakt. Aan de hand van een korte teaser werd niet alleen aangegeven dat de wereld op zijn kop gaat, ook werd aangekondigd dat seizoen 2 tijdens Halloween zou verschijnen.

Over Stranger Things seizoen 2

Het speculeren over Stranger Things seizoen 2 was toen al lang begonnen. Wie zouden we terug zien in het nieuwe seizoen van deze serie en wie niet? Zo groeide Eleven uit tot één van de fanfavorieten van de show en was er twijfel of zij ook in deel twee zou verschijnen. Al snel waren er geruchten dat dit wel het geval zou zijn, en dat blijkt nu ook te kloppen. Ook van Barb werd gehoopt dat ze er weer bij zou zijn in seizoen 2.

In gesprek met The Hollywood Reporter ging producer Shawn Levy in op die vraag over Barb. Daarin was hij vrij duidelijk. Ondanks alle smeekbedes van fans zijn de makers van de serie bij hun eigen plannen gebleven, vertelde Levy. Daarnaast sprak hij ook over het onverwachte succes van de serie, hoe de casting van kinderen is verlopen en hoe ze om zijn gegaan met de kritieken daarop. Ook keek hij met THR vooruit, naar seizoen 2 van Stranger Things. Zo vertelde hij dat het nieuwe deel donker en in sommige gevallen ook enger wordt. Dit heeft mede te maken met het feit dat het budget is toegenomen. Dat toegenomen budget kan ook een valkuil zijn voor een serie als Stranger Things. Volgens Levy weet zijn team echter waar ze vandaan komen.

Eerste beelden Stranger Things seizoen 2

Op de eerste beelden die hieronder te zien zijn van Stranger Things seizoen 2 zien we natuurlijk Dustin Henderson, Mike, Lucas, Will en Joyce. Ook is op één van de beelden een nieuw personage te zien. Sadie Sink speelt in het nieuwe seizoen Max. Op de foto is zij te zien met Dustin, Joyce en Will. Max is een meisje dat qua gedrag meer weg heeft van een jongetje, maar ze heeft een ingewikkelde geschiedenis. De komende maanden zullen we ongetwijfeld steeds meer te weten komen over Stranger Things seizoen 2, voorlopig kunnen we de honger stillen met onderstaande beelden.

Stranger Things seizoen 2 Netflix Nederland

Stranger Things seizoen 2 Netflix Nederland

Stranger Things seizoen 2 Netflix Nederland

Stranger Things seizoen 2 Netflix Nederland

Stranger Things seizoen 2 Netflix Nederland

Stranger Things seizoen 2 Netflix Nederland

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?