Laatste nieuws over Netflix

Eerste beelden The Crown seizoen 6 vrijgegeven

Het zesde seizoen van The Crown zal de imposante serie over het leven van Queen Elizabeth II gaan afronden. Daarin zullen we ook weer nieuwe leden van het koningshuis gaan ontmoeten en dan vooral prins William en zijn huidige vrouw Kate Middleton. Netflix heeft de eerste beelden vrijgegeven.

St Andrew’s

Met een nieuw decennium in zicht, begint prins William aan de universiteit in St Andrew’s, vastbesloten om een zo normaal mogelijk leven te leiden nu het nog kan. Kate Middleton uit Berkshire begint ook aan de universiteit. Wanneer ze elkaar voor het eerst op de campus ontmoeten, begint een nieuwe romance en daarmee een nieuwe toekomst voor The Crown.

McVey en Bellamy

Ed McVey speelt de rol van prins William in de latere afleveringen van dit zesde seizoen. Een tweede nieuwkomer is Meg Bellamy. Zij werd gecast als Kate Middleton na het insturen van een auditie na een castingoproep op social media. Ed en Meg filmden voor de komende serie eerder dit jaar in St Andrews, Schotland. De tabloids hebben William en Kate al vanaf het eerste moment gevolgd, in november 2010 verloofden ze, om op 29 april 2011 te trouwen in Westminster Abbey.

Bekijk de eerste beelden

Prins William Kate Middleton The Crown seizoen 6 Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?