Trailers

Trailer The Irishman met De Niro en Pacino verschenen

The Irishman heeft eindelijk de eerste beelden gekregen. In aanloop naar de release op Netflix én de première tijdens het New York Film Festival is nu de trailer verschenen. De nieuwe film van Martin Scorsese brengt Robert De Niro, Al Pacino en Joe Pesci weer bij elkaar.

Wereldpremière in New York

In juli werd al bekend dat The Irishman zal debuteren op het New York Film Festival. Tijdens de 57ste editie van dit festival is de wereldpremière van de film. In New York is het raak van 27 september tot en met 31 oktober. In het najaar komt de film vervolgens op Netflix. Een dag voor de première in New York is de trailer verschenen.

Releasedatum The Irishman bekend

Netflix heeft nu ook de releasedatum van The Irishman bekendgemaakt. Via een cryptische tweet werd duidelijk dat de film tien dagen na The Crown seizoen 3 zal verschijnen. 17 november plus tien dagen maakt woensdag 27 november. Deze dag is logisch te verklaren, want het is de dag voor Thanksgiving.

The Irishman

Een kleine twee maanden voor de première zijn er nu de eerste beelden. The Irishman draait zoals we gewend zijn van Scorsese, De Niro, Pacino en Pesci om de georganiseerde misdaad en de maffia. Dit verhaal speelt zich af na de Tweede Wereldoorlog en wordt verteld vanuit het perspectief van oorlogsveteraan Frank Sheeran.

Grootste onopgeloste moordzaak in Amerika

Sheeran is een hosselaar en huurmoordenaar die samenwerkte met de meest notoire onderwereldfiguren van de twintigste eeuw. De verdwijning van Jimmy Hoff, een president van de vakbond, is één van de grootste onopgeloste moordzaken in de Verenigde Staten. Om deze zaak centreert The Irishman zich en geeft een beeld van de gesloten wereld van de georganiseerde misdaad.

Bekijk de trailer van The Irishman

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?