Laatste nieuws over Netflix

Eerste beelden The Letter for the King (De Brief voor de Koning)

Netflix heeft de eerste beelden vrijgegeven van The Letter for the King. Voor een exacte releasedatum voor de verfilming van het boek van Tonke Dragt moeten we nog even wachten. De streamingdienst laat namelijk weten dat het ‘binnenkort’ te zien zal zijn op Netflix.

Tonke Dragt

Het boek De Brief voor de Koning is een absolute klassieker. Het Nederlandse boek van Tonke Dragt was vaste prik voor ieder kind in ons land en gaat ook mondiaal over de plank. Er is al eerder een verfilming van gemaakt, ditmaal heeft Netflix de rechten gekocht. De afgelopen periode liet Dragt al wel eens weten dat ze flink in de weer is geweest met de makers, want ze was niet tevreden met het eerste script. Uiteindelijk is er een tussenweg gevonden, waarbij Dragt voor zichzelf het ook los heeft gelaten. The Letter for the King is gebaseerd op het boek en geen letterlijke verfilming van De Brief voor de Koning.

Geheime brief aan de koning bezorgen

The Letter for the King vertelt in het momenteel erg trendy genre coming-of-age het verhaal van een genadeloze prins die dreigt de wereld te vernietigen als de jonge ridder Tuiri (gespeeld door Amir Wilson) begint aan een avontuurlijke tocht om een geheime brief aan de koning te bezorgen. Tijdens de reis wordt hij onverwacht het middelpunt van een magische voorspelling die hem de held maakt die de prins moet verslaan om de vrede te herstellen. Als Tuiri de reis wil overleven dan zal hij moeten ontdekken wat het betekent om een echte ridder en leider te zijn. In de cast zitten ook de Nederlanders Yorick van Wageningen en Gijs Blom.

Dit zijn de eerste beelden van The Letter for the King

The Letter for the King Netflix (3)

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?