Laatste nieuws over Netflix

Eerste beelden van George R.R. Martin’s Nightflyers verschenen

Netflix heeft een trailer online geplaatst van Nightflyers. Syfy en Netflix gaan binnenkort aan de slag met het uitzenden van de serie die gebaseerd is op één van de boeken van George R.R. Martin. Hij was eerder al enorm succesvol met Game of Thrones. Wanneer Nightflyers te zien is, blijft nog even een raadsel.

Contact opnemen met buitenaards leven

In Nightflyers staan acht wetenschappers centraal die het idee hebben opgevat dat ze graag contact willen opnemen met buitenaards leven. Om dat voor elkaar te krijgen, reizen ze in het schip The Nightflyer naar de rand van het zonnestelsel. Hun missie verandert echter al snel in een angstaanjagende en gewelddadige reis.

Het verhaal is gebaseerd op het gelijknamige boek van George R.R. Martin, de bedenken en schrijver van Game of Thrones. Nightflyers verscheen al eens als film, maar dat was geen groot succes. Nu wordt het verhaal door middel van een serie nieuw leven in geblazen. Daarbij kunnen wij de serie binnenkort zien bij Netflix, dat de mondiale streamingrechten in zijn bezit heeft. Syfy zendt de serie uit in de Verenigde Staten. Een releasedatum is tot op heden nog niet bekend gemaakt.

Trailer Nightflyers

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?