Laatste nieuws over Netflix

Eerste beelden van Lupin deel 2 zijn vrijgegeven

Deze zomer komen de nieuwe afleveringen van Lupin. De Franse hitserie was in januari een doorslaand succes, al was de paniek erg groot toen na vijf afleveringen bleek dat we achterbleven met een gigantische cliffhanger. Daar zal deze zomer een antwoord op volgen, al is de releasedatum nog niet vrijgegeven door Netflix. Wij zetten stiekem in op 14 juli, de Franse nationale feestdag.

Leven Assane Diop in gevaar

We worden inmiddels al wel opgewarmd met nieuw beeldmateriaal. Want de eerste foto’s van het tweede deel zijn door Netflix vrijgegeven. Recent werd al duidelijk dat het tweede deel van Lupin pittig zal worden. ‘Het is geen spelletje meer’, is de subtitel. De drang tot wraak op Hubert Pellegrini heeft Assane’s familie letterlijk uit elkaar gerukt. Assane staat met zijn rug tegen de muur. De enige uitweg is een nieuw plan verzinnen, ook al brengt hij daarmee zijn eigen leven in gevaar.

Omar Sy

Het tweede deel van Lupin zal opnieuw uit vijf afleveringen bestaan. Daarin zullen alle bekende gezichten terugkeren, met naast Omar Sy ook Hervé Pierre, Nicole Garcia, Clotilde Hesme, Ludivine Sagnier, Antoine Gouy, Shirine Boutella en Soufiane Guerrab. Sy sprak recent al over het tweede deel, ook is er al een eerste teaser te zien.

Lees ook: Lupin deel 2 alles wat we al weten

De eerste beelden van Lupin deel 2

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?