Laatste nieuws over Netflix

Eerste beelden van Zweedse crimeserie Quicksand vrijgegeven

Quicksand

Quicksand is de eerste Zweedse crimeserie van Netflix en zal spoedig verschijnen. Het verhaal dat gebaseerd is op de gelijknamige besteller van Malin Persson Giolito draait om een traditie op een middelbare school. Quicksand verschijnt op 5 april en de eerste beelden zijn prijsgegeven. Een week voor de release is ook de officiële trailer van Quicksand geplaatst met de tekst: “Wat gebeurde er nu echt in het klaslokaal?”,

Maja Norberg gearresteerd en beschuldigd

Wanneer er een tragedie plaatsvindt op een middelbare school in een rijke buurt in Stockholm, wordt de alledaagse scholiere Maja Norberg gearresteerd en beschuldigd van moord. Langzaam komen niet alleen de details over die dag naar boven, maar ook over haar relatie met Sebastian Fagerman en zijn disfunctionele familie.

Quicksand in groot rijtje

Hanna Ardéhn heeft de hoofdrol van Maja, Sebastian wordt vertolkt door Felix Sandman. Quicksand volgt een grote traditie van Zweedse crimeseries, zoals Springvloed, The Bridge en Wallander. Het wordt ook de eerste Zweedse Netflix-serie. Met de bekendmaking van de lanceerdatum is ook de teaser uitgebracht. Op 27 maart is de officiële trailer gelanceerd.