Laatste nieuws over Netflix

Eerste beelden Vikings Valhalla vrijgegeven

Vikings Valhalla debuteert over een goede maand en Netflix heeft nu dan ook de eerste beelden verspreid van het vervolg van Vikings. De tijd is honderd jaar vooruitgedraaid, maar van rust is allerminst sprake. Opnieuw staan er stevige gevechten op ons te wachten.

Vikingen uit de elfde eeuw

Vikings Valhalla zal op 25 februari debuteren op Netflix. Inmiddels is het al duidelijk dat er zeker drie seizoenen zullen worden gemaakt. Het tweede seizoen is zelfs al opgenomen, terwijl aan het derde seizoen momenteel wordt geschreven. De epische trip gaat dus heel wat jaren beslaan. Vikings: Valhalla neemt ons mee naar het begin van de elfde eeuw en vertelt het verhaal van de beroemdste Vikingen uit die tijd.

Spanningen tussen Vikingen en Britse koningshuis

Daarbij de legendarische ontdekkingsreiziger Leif Eriksson, zijn eigenwijze en zeer uitgesproken zus Freydis Eriksdotter en de ambitieuze prins Harald Sigurdsson. Wanneer de spanningen tussen de Vikingen en het Britse koningshuis een hoogtepunt bereiken, en de Vikingen onderling botsen met hun geloofsovertuigingen, beginnen de drie Vikingen aan een epische reis. Tijdens dit spannende avontuur, dat hen via zeeën en slagvelden naar Engeland en daarbuiten brengt, moeten ze vechten voor hun leven en het voortbestaan van hun volk.

Bekijk de teaser van Vikings Valhalla

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?