Laatste nieuws over Netflix

Eerste beelden You seizoen 2 verschenen

De eerste beelden van You seizoen 2 zijn een feit. Vanaf 26 december kunnen we aan de slag met gloednieuwe afleveringen van de reeks en nu alvast krijgen we een glimp van wat we mogen verwachten. Zo keert Penn Badgley terug in de serie, maar heet hij nog wel Joe Goldberg?

Naamsverandering

In het tweede seizoen van You gaan we zien dat Joe Goldberg op de vlucht slaat. Hij heeft in Los Angeles een puinhoop achtergelaten en wil een nieuw leven opbouwen. In de gloednieuwe teaser van You seizoen 2 worden we meegenomen in de gedachtegang van Joe. Hij begint zijn betoog met de uitspraak: “Liefde heeft me duistere plekken laten zien, maar duisterder dan Los Angeles wordt het niet.”

Daarna legt Joe uit dat iedereen zich verstopt achter een façade. “Iedereen doet alsof ze iemand anders zijn”, horen we Joe letterlijk zeggen. Als hem vervolgens naar zijn naam wordt gevraagd, antwoordt hij: “Will”. Het ziet er nu dan ook echt naar uit dat hij een andere identiteit aanneemt om zijn nieuwe leven in alle rust te beginnen. Ondertussen blijft zijn verleden hem echter achtervolgen.

You seizoen 2 op Netflix

Het wachten op het tweede seizoen van You is bijna voorbij. Netflix voegt alle tien nieuwe afleveringen op 26 december in één keer toe aan het aanbod. Voor de verhaallijn van het tweede seizoen wordt Hidden Bodies van Caroline Kepnes, het vervolgboek op You, gebruikt als leidraad. Hieronder bekijk je alvast de officiële teaser.

Dit weten we al over You seizoen 2

Bekijk de teaser