Laatste nieuws over Netflix

Eerste beelden zombiefilm Army of the Dead verschenen

Netflix heeft de eerste beelden gelanceerd van de nieuwe zombiefilm Army of the Dead. De gloednieuwe film van Zack Snyder wordt binnenkort exclusief op de streamingdienst verwacht. De verwachtingen zijn hoog en inmiddels krijgen we door middel van een aantal foto’s alvast een glimp van de film te zien.

Army of the Dead

Army of the Dead is de nieuwste zombiefilm waar we naar uit mogen kijken. We worden in de film meegenomen naar een zombie-uitbraak in Las Vegas. Een groep huurlingen zet alles op het spel om de quarantainezone in te komen. Niet om levens te redden, maar om de grootste overval ooit te plegen op een casino.

Van Warner Bros naar Netflix

Army of the Dead is afkomstig van Zack Snyder. Hij was eerder al betrokken bij Dawn of the Dead en zat jarenlang bij Warner Bros. Tegenwoordig is hij echter werkzaam voor Netflix en dat had deels ook te maken met budgetproblemen. “Warner Bros wilde niet een dergelijk bedrag betalen voor een zombiefilm of nam het gewoon niet serieus. Ik vertelde altijd dat dit meer was dan een zombiefilm, maar het sloeg niet aan”, vertelde hij al bij Entertainment Weekly.

Totdat hij in een meeting terechtkwam met Netflix. “Ik had het over een aantal van de scripts waar ik aan werkte. Ik vertelde het idee aan Scott Stuber en hij zei: ‘Dat is de film! Ga die film schrijven en laten we het maken.’ Ik dacht: ‘Wat bedoel je? Nu?’ En hij zei: ‘Ga het morgen schrijven en we nemen het over een week op’.” Sindsdien werkt Snyder volop aan Army of the Dead en wil Netflix een franchise bouwen rondom de film. Zo is er al een vier uur durende geanimeerde prequel serie besteld. Wanneer Army of the Dead op Netflix verschijnt, is nog onduidelijk.

Bekijk hieronder de eerste beelden

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?