Laatste nieuws over Netflix

Een eerste blik op Better Call Saul seizoen 4

Het vierde seizoen van Better Call Saul laat niet lang meer op zich wachten. Althans, de releasedatum in Amerika is bekend en nu is het wachten op de bevestiging van Netflix voor de uitzendingen in Nederland. Terwijl we daarvan in afwachting zijn kunnen we alvast naar de eerste beelden van Better Call Saul seizoen 4 kijken.

Releasedatum

In Amerika start Better Call Saul seizoen 4 op 6 augustus. Als er ten opzichte van de voorgaande jaren niets is veranderd voor Netflix, dan kunnen wij in Nederland één dag later de nieuwste aflevering bekijken van de Breaking Bad spin-off. Dat zou dan dus 7 augustus moeten zijn.

De serie is gevallen: Breaking Bad. Natuurlijk had Better Call Saul zonder deze geweldige serie geen bestaansrecht, want zonder Breaking Bad geen Jimmy McGill. Better Call Saul speelt zich af voor het Breaking Bad-tijdperk en draait om de ontwikkeling van Jimmy McGill naar Saul Goodman, want zo kennen we hem van Breaking Bad natuurlijk. Aangezien Better Call Saul alweer toe is aan het vierde seizoen is het logisch dat het verschil qua tijd tussen Better Call Saul en Breaking Bad steeds kleiner wordt. Er komt een moment dat de tijdlijn van beide series met elkaar in aanraking komt.

Afgelopen seizoen zagen we wederom bekende gezichten van Breaking Bad opduiken in Better Call Saul, met Gus Fring als meest bekende gezicht. Daarvoor passeerden al veel meer personages uit Breaking Bad en dat zal in seizoen 4 niet anders zijn. Onlangs verklapte de bedenker van de serie hier al iets over.

Eerste beelden Better Call Saul

De eerste beelden van Better Call Saul seizoen 4 draaien natuurlijk niet alleen maar om de personages van Breaking Bad die te zien zullen zijn in het nieuwe seizoen. Er gebeurde in het derde seizoen namelijk ook een hoop met Chuck, de broer van Jimmy, en ook de relatie tussen hem en Kim Wexler stond onder druk. Hier zal uitgebreid bij stil gestaan worden in het nieuwe seizoen. Behalve de problemen van Jimmy zien we ook steeds meer van de strijd tussen de drugskartels. Daarin speelt Gus uiteraard een grote rol en zien we bloederige taferelen. Bekijk hieronder de eerste trailer van Better Call Saul seizoen 4 én een aantal stills.

Better Call Saul seizoen 4 Netflix

Better Call Saul seizoen 4 Netflix

Better Call Saul seizoen 4 Netflix

Better Call Saul seizoen 4 Netflix

Better Call Saul seizoen 4 Netflix

Better Call Saul seizoen 4 Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?