Laatste nieuws over Netflix

Eerste details over The 100 prequel bekend

De eerste details over de prequel van The 100 is bekend. The CW gaf eind oktober 2019 toestemming om een pilotaflevering te laten maken voor een mogelijke spin-off. Over die aflevering zijn inmiddels de eerste details bekend. Jason Rothenberg is opnieuw verantwoordelijk voor het project.

Castleden

De eerste castleden voor de perquel van The 100 zijn bekend. Zo is de eerste rol voor Iola Evans, bekend van Carnival Row. Zij speelt Callie, iemand die de laatste jaren alle verwachtingen heeft genegeerd om te vechten voor waar ze in gelooft. Maar wanneer de apocalypse de wereld toch verwoest, moet ze een nieuw doel en toekomst vinden voor alles wat er nog over is van de mensheid.

Het tweede castlid is Adain Bradley, bekend van The Bold and the Beautiful. Hij kruipt in de huid van Reese. Reese is een harde werker en eigenwijs en de broer van Callie. Wanneer hij de kans krijgt om zijn waarde te bewijzen, moet Reese uitzoeken welke grenzen hij wil overschrijven om de beste te worden.

Het laatste nieuwe castlid is Leo Howard (Why Women Kill). Hij speelt August, een rebelse en gepassioneerde muzikant en lid van een radicale milieugroep die zich inzet om de planeet te redden. Na de apocalypse moet hij ontdekken hoe het verder moet nu alles weg is waar hij voor gevochten heeft.

The 100 prequel

Voor The 100 is het over en uit na zeven seizoenen, maar dat einde biedt ook ruimte voor een nieuw begin. De prequel speelt zich 97 jaar voor de gebeurtenissen in de originele serie plaats. Het begint wanneer een nucleaire apocalypse bijna de hele bevolking heeft gedood.

Een groep overlevenden doet er alles aan om te overleven in de gevaarlijke wereld. De pilotaflevering wordt één van de episodes in het slotseizoen van The 100. Zodra de pilotaflevering is verschenen, kan The CW bepalen of het ook daadwerkelijk een heel seizoen bestelt. Of die prequel vervolgens ook naar Netflix komt, is afwachten.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als The 100 seizoen 7 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?