Laatste nieuws over Netflix

Eerste foto’s verklappen: Dan keert terug in Lucifer seizoen 6

In navolging van de releasedatum zijn nu ook de eerste beelden vrijgegeven van het zesde en laatste seizoen van Lucifer. Daarin zullen we alle bekende personages weer terugzien.. en dus ook Dan! De showrunners gaven al aan geen afscheid van zijn personage te kunnen nemen en dat blijkt!

In welke rol keert Dan Espinoza terug?

Het tweede deel van seizoen 5 van Lucifer nam halverwege een zeer dramatische wending. Dan Espinoza werd vermoord en om het nog erger te maken kwam Amenadiel erachter dat hij niet in de hemel verbleef. Zou Dan nog terugkeren in seizoen 6 of zat hij voor eeuwig vast in de hel? Een tipje van de sluier is nu vrijgegeven.

Amenadiel bij de politie

Netflix heeft namelijk een aantal foto’s, die hieronder te zien zijn, vrijgegeven van Lucifer seizoen 6. Daarin is ook Dan te zien, wanneer hij toekijkt wanneer Amenadiel aan het werk is. Amenadiel wil bij de politie en gaat daar nu echt voor. Dan zit ernaast, maar in welke vorm? Is hij terug op aarde of kijkt hij als geestverschijning toe? En hebben de andere personages contact met hem? Dat zal duidelijk worden op 10 september wanneer alle episodes op Netflix verschijnen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?