Laatste nieuws over Netflix

Eerste gecancelde serie van 2022 op Netflix een feit

Het heeft twee weken geduurd, maar de eerste serie van 2022 is door Netflix gecanceld. De Mexicaanse serie Gentefied is gesneuveld. Twee seizoenen zijn er gemaakt van de komische dramaserie van Marvin Lemus en Linda Yvette Chávez.

Cijfers goed, maar te weinig kijkers

Het tweede seizoen verscheen in november en nu een twee maanden later heeft Netflix besloten om geen vervolg meer te maken. De Rotten Tomatoes-cijfers zijn uitstekend, met een 96% op de Tomatometer en ook de kijkers geven 76%. Dit komt overeen met IMDb waar een 7,5 staat genoteerd. Wat alleen wel gelijk opvalt is dat er na twee seizoenen pas 2.500 stemmen zijn gegeven. Daar wringt dus dan ook gelijk de schoen, er wordt simpelweg te weinig naar Gentefied gekeken.

Tacoshop

In Gentefied wordt het leven van drie Mexicaans-Amerikaanse neven gevolgd in Boyle Heights. Ze proberen de tacoshop van hun opa overeind te houden, terwijl ze ondertussen allemaal hun eigen problemen hebben. Gezinsuitbreidingen, baby’s en gentrificatie. Want hun geliefde wijk is volledig aan het veranderen.

Deze series zijn gecanceld door Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?