Trailers

Na eerste scène nu ook de trailer van Ozark te zien

Netflix bouwt de spanning rondom de nieuwe Original Serie Ozark gestaag op. Na de aankondiging toonde de streamingdienst al de eerste scène van Ozark en daar is vandaag de officiële trailer bijgekomen. Ozark is vanaf 21 juli als Netflix Original te zien.

Laatste toevlucht

Door de teasers van Netflix weten we inmiddels al het één en ander over de serie Ozark. Zo weten we dat het verhaal draait om de familie Byrde. Zij leken een onbezorgd leven te hebben in Chicago, totdat het geheime leven van Marty Byrde aan het licht komt.

Marty zorgde er namelijk voor dat de miljoenen dollars van het op één na grootste drugskartel van Mexico witgewassen werd. Door een fout is het leven van Marty en zijn vrouw en kinderen niet meer veilig. Ze moeten vluchten naar Missouri Ozarks. Dit is een gebied dat centraal in de Verenigde Staten ligt en daar moeten de Byrdes veilig een nieuw leven kunnen opbouwen. Natuurlijk stribbelen zijn vrouw en kinderen tegen.

Trailer Ozark seizoen 1

De trailer van Ozark seizoen 1 is anderhalve week voor de lancering op Netflix gedeeld. We zien weer nieuwe beelden van de serie en het eerdere gevoel wordt bevestigd: Ozark wordt een erg donker verhaal, met een hoop dramatiek. Ook is te zien dat Marty de mogelijkheid krijgt voor getuigenbescherming. Ook dat lijkt geen optie te zijn en zo kunnen ze het onbezorgde leven dat ze ooit hadden wel vergeten.

Ozark is één van de vele series die deze zomer gloednieuw op Netflix verschijnen. Eerder maakten wij hier al een overzicht van. Hieronder is de trailer van Ozark te bekijken.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?