Laatste nieuws over Netflix

Eerste spelshow van Netflix verschijnt eind februari

Ultimate Beastmaster Netflix
Netflix heeft de releasedatum van The Ultimate Beastmaster bekend gemaakt. Deze eerste spelshow van de streamingdienst verschijnt op vrijdag 24 februari. The Ultimate Beastmaster is een project van Sylvester Stallone, bekend van zijn rollen als Rambo en Rocky.

Vernietigen

The Ultimate Beastmaster is geen serie met een verhaallijn, maar het is een spelshow op Netflix. Het is dus een non-scripted-programma en hierin gaan 108 deelnemers uit zes verschillende landen met elkaar de strijd aan. De deelnemende landen zijn Duitsland, Brazilië, Japan, Mexico, Zuid-Korea en de Verenigde Staten. Ieder land levert achttien deelnemers en allemaal hebben zij één doel: uitgeroepen worden tot The Beast van het programma.

The Ultimate Beast op Netflix

The Ultimate Beast wordt in opdracht van Netflix geproduceerd door Sylvester Stallone. Hij werd wereldberoemd door als krachtpatser te acteren in Rambo en Rocky. Met The Ultimate Beast gaat Stallone op zoek naar nieuwe Rambo’s. De spelshow bestaat uit negen afleveringen. Door het uitvoeren van loodzware opdrachten kunnen de deelnemers verder komen in het programma. De eerste schifting vindt plaats in de zes landen. Per land strijden achttien landgenoten tegen elkaar, om zich te kwalificeren voor de internationale ronde. In fysiek opzicht wordt The Ultimate Beastmaster door Netflix bestempeld als de zwaarste competitie ter wereld.

Na de landelijke kwalificatieronde nemen de overgebleven strijders het daarna tegen elkaar op. De zes verschillende nationaliteiten strijden vervolgens om de titel: The Beast. Uiteraard kan er kan er maar één de winnaar zijn. Wie The Ultimate Beastmaster voor het eerst wint is vanaf 24 februari 2017 op Netflix te zien. Aan het programma werken ook meerdere bekende hosts mee. Zo is Terry Crews (Brooklyn Nine-Nine) één van de hosts die de kandidaten uit zijn land bijstaat.

Bekijk hieronder de aankondiging van The Ultimate Beastmaster op Netflix:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?