Trailers

Eerste trailer 13 Reasons Why seizoen 2 vrijgegeven

We hebben er lang op moeten wachten, maar Netflix heeft nu dan eindelijk de eerste trailer vrijgegeven van 13 Reasons Why seizoen 2. Het tweede seizoen werd afgelopen week aangekondigd en is vanaf 18 mei in één keer te bekijken op Netflix. Wat uit de trailer al blijkt, is dat het eerste seizoen van de dramaserie slechts het begin was.

Hannah Baker

In het eerste seizoen werden we meegenomen in het verhaal van Hannah Baker. De middelbare scholiere nam tapes op met de dertien redenen die haar tot haar daad hadden gebracht alvorens ze zelfmoord pleegde. Stuk voor stuk werden de personen in haar leven behandeld en iedereen bleek op zijn manier een rol te hebben in haar desastreuze keuze.

Tapes het begin

In seizoen 2 zullen we al snel zien dat dat slechts het begin was. De tapes zijn volledig verleden tijd en zoals al gedacht werd, zal in seizoen 2 gewekt worden met polaroids. Het tweede seizoen vertelt de nasleep van het overlijden van Hannah en het herstel van de mensen om haar heen. De polaroids brengen echter een nieuw verschrikkelijk geheim aan het licht. Zo is in de trailer al te zien dat Hannah niet de enige is.

Uit de trailer blijkt ook direct dat het nog maar de vraag is of Jessica ooit gerechtigheid zal zien voor wat haar is aangedaan. In de eerste beelden loopt ze langs een bord waar op staat: ‘Wie gelooft er een dronken slet?’.

Lees ook: Dit is waar 13 Reasons Why seizoen 2 over gaat

13 Reasons Why seizoen 2 op Netflix

13 Reasons Why gaat zeer binnenkort verder met seizoen 2. Netflix maakte afgelopen week de supersnelle releasedatum bekend van het tweede seizoen. Op 18 mei verschijnen de dertien nieuwe afleveringen van tienerdrama-serie in één keer op Netflix. Dat is ruim een jaar na het begin van de serie.

Bekijk de trailer van 13 Reasons Why seizoen 2

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?