Trailers

Eerste trailer Netflix-serie Godless wekt nog meer interesse

De westernserie Godless is vanaf 22 november op Netflix te zien en de streamingdienst heeft nu de eerste bewegende beelden gedeeld. Godless gaat over de beruchte crimineel Frank Griffin, gespeeld door Jeff Daniels, en zijn bende bandieten. Zij zinnen op wraak tegen voormalig bendelid Roy Goode.

7 afleveringen

Godless zal bestaan uit zeven afleveringen en deze zijn allemaal vanaf 22 november beschikbaar op Netflix. De serie komt van Steven Soderbergh, die in het verleden al verschillende prijzen won, bijvoorbeeld als regisseur van Traffic.

Trailer

Toen bekend werd dat Godless naar Netflix zou komen ging dat nieuws gepaard met verschillende stills van de serie. Die beelden zagen er al indrukwekkend uit en ook onderstaande eerste bewegende beelden weten de interesse naar deze miniserie te wekken. Het verhaal speelt zich af tegen het einde van de negentiende eeuw, aan de westkust van de Verenigde Staten.

Frank Griffin gaat daar op jacht naar Roy Goode. Zij zaten voorheen in dezelfde bende, maar nadat Goode Griffin had verraden werd hij persona non grata. Goode sloeg op de vlucht en uiteraard werd de jacht op hem ingezet door Griffin en zijn bandieten. De jacht leidt ze naar een mijndorpje, La Belle. Het dorpje bestaat alleen uit vrouwen en daar zitten ze niet te wachten op de komst van Griffin.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?