Laatste nieuws over Netflix

Einde La Casa de Papel: Seizoen 5 wordt slotstuk

La Casa de Papel loopt op zijn einde. Het vijfde seizoen is door Netflix eindelijk officieel aangekondigd, nadat schrijver Alex Pina recent al liet weten aan het schrijven te zijn. Tegelijkertijd komt de streamingdienst ook met slecht nieuws. De overval komt namelijk tot een einde. Het vijfde seizoen zal het einde betekenen van La Casa de Papel.

Spanje Denemarken en Portugal

La Casa De Papel Deel 5 wordt geregisseerd door Jesús Colmenar, Koldo Serra en Álex Rodrigo en bestaat uit 10 afleveringen. De opnames starten op 3 augustus en vinden plaats in Spanje, Denemarken en Portugal. In het laatste deel wordt de cast versterkt door Miguel Ángel Silvestre (Sky Rojo, Sense 8) en Patrick Criado (La gran familia Española, Vivir sin Permiso).

Jaar nagedacht

Pina laat in de persverklaring weten dat er een jaar na is gedacht. “Hoe moesten we de groep opbreken. Hoe moet het eindigen voor El Professor en hoe kunnen we de situaties voor veel personages onomkeerbaar maken. Het resultaat is het vijfde seizoen van La Casa de Papel. De oorlog bereikt zijn extreme en woeste niveaus, maar het is ook het meest epische en opwindende seizoen.”

Seizoen 5 in 2021?

De opnames zullen de komende maanden dus plaats gaan vinden mits dit met de coronacrisis mogelijk is. Het lijkt er in ieder geval op dat we het vijfde seizoen van La Casa de Papel in 2021 kunnen verwachten.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?