Laatste nieuws over Netflix

Releasedatum Designated Survivor seizoen 2 is bekend

Designated Survivor seizoen 2 werd halverwege mei dan eindelijk officieel bevestigd. Televisiezender ABC heeft de populaire serie verlengd met een tweede seizoen. Ruim tweeënhalve maand later werd bekend wanneer Designated Survivor seizoen 2  in première zou gaan.

Kiefer Sutherland

Met Designated Survivor heeft Kiefer Sutherland weer een hit te pakken. Eerder behaalde hij al grote successen met 24 en nu is hij de Designated Survivor, de aangewezen president, omdat de president en alle kabinetsleden zijn omgekomen bij een aanslag op Het Capitool.

Designated Survivor seizoen 2 op Netflix

Designated Survivor seizoen 2 is nu bevestigd door ABC, nu het einde van het eerste seizoen in zicht is. Er gingen al langere tijd geruchten over een nieuw seizoen van Designated Survivor, maar een bevestiging bleef uit. Mogelijk had dat te maken met de tegenvallende kijkcijfers op televisie in Amerika. Daarbuiten is Designated Survivor echter zeer populair. Netflix heeft de streamingrechten namelijk en onder andere hier in Nederland is de politieke reeks uitermate populair.

Netflix voegt van seizoen 1 wekelijks een nieuwe aflevering toe van Designated Survivor. Die aflevering volgt steeds een week na de uitzending op ABC in Amerika. Of Netflix ook een deal heeft gesloten voor de streamingrechten van Designated Survivor seizoen 2 is vooralsnog niet bekend. Gezien het online succes van de serie lijkt het ABC en de streamingdienst er veel aangelegen om de deal te vernieuwen. Wanneer Designated Survivor seizoen 2 van start gaat ente zien is op Netflix was tot augustus niet bekend.

Update 6 augustus 2017: Er is meer duidelijkheid over de releasedatum van Designated Survivor seizoen 2 op Netflix. Tijdens de TCA (Television Critics Association) werd er door de Amerikaanse televisiezender ABC meer losgelaten over het nieuwe seizoen van de serie. De zender start op 27 september 2017 met nieuwe afleveringen, van seizoen 2. Door de deal die Netflix had gesloten konden wij tijdens het eerste seizoen steeds een week later de nieuwste aflevering bekeken. Voor het tweede seizoen geldt een nog betere deal, want een dag later – op 28 september – moet de nieuwste aflevering al in Nederland op Netflix te zien zijn.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?