Laatste nieuws over Netflix

El Camino: A Breaking Bad Movie komt in oktober al op Netflix

De langverwachte Breaking Bad-film komt razendsnel op Netflix. Waar het lang stil was rondom de film, bracht Bob Odenkirk dit weekend al naar buiten dat de opnames in het geheim al hadden plaatsgevonden. Nu is pardoes ook de releasedatum naar buiten gebracht van El Camino: A Breaking Bad Movie.

El Camino: A Breaking Bad Movie

De film El Camino: A Breaking Bad Movie zal op 11 oktober op Netflix worden gelanceerd, zo meldt The New York Times. Niet veel later kwam de officiële melding van Netflix. Aaron Paul zal opnieuw in de huid van Jesse Pinkman kruipen en hij heeft de hoofdrol te pakken in de film. De begeleidende tekst is ‘Wat is er gebeurd met Jesse Pinkman’ Daar zullen we in oktober dus al achter gaan komen.

Wat is er met Jesse Pinkman gebeurd

Begin dit jaar kwam naar buiten dat er toch echt gewerkt werd aan een film rondom Breaking Bad. Lang werd er gesmeekt om een vervolg op de razend geliefde serie, nu was het eindelijk zover. Netflix had de rechten verworven en AMC, waar de serie ook te zien was, zou de film daarna ook in de Verenigde Staten op de buis gaan brengen. De film wordt geschreven en geregisseerd door bedenker Vince Gilligan.

Bekijk de eerste beelden van El Camino: A Breaking Bad Movie

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?