Laatste nieuws over Netflix

El Professor en Tokio over La Casa de Papel 4: “Nog niet eerder gebeurd”

Het vierde seizoen van La Casa de Papel is onderweg naar Netflix. Vanaf 3 april kunnen we in één keer aan de slag met gloednieuwe afleveringen van de Spaanse hitserie. Álvaro Morte, de vertolker van El Professor, en Úrsula Corberó (Tokio) hebben zich uitgelaten over het vierde seizoen van de reeks.

Rustig begin

Wie aan de slag gaat met het vierde seizoen van La Casa de Papel, zal snel merken dat het seizoen langzaam begint. Dat is echter maar tijdelijk. “Er is een rustig deel en tegen het einde komen de spelletjes van La Casa de Papel terug, van actie aan de top. Ik denk dat ontspanning ook wel even nodig is nadat er een gepantserde auto kapot is geschoten en nu de professor denkt dat Lissabon dood is.”

“Zoals ik het in mijn hoofd heb, begint het wat rustiger. Maar ik weet niet hoe de fans zullen reageren.” Volgens Morte gaan we te maken krijgen met verraad, wisselende kanten en volgen extreme situaties zich in rap tempo achter elkaar op.

Gandía

Úrsula Corberó sprak zich vooral uit over het nieuwe personage voor het vierde seizoen. Het gaat om Gandía, die we in het derde seizoen al zagen en verantwoordelijk was voor het bijna blind maken van Palermo. “Ik denk dat er dit seizoen iets nieuws is. Ik zweer je dat Gandía dit seizoen iets nieuws heeft gebracht. Het is iets dat nog niet eerder is gebeurd, iets waardoor je haren overeind gaan staan”, aldus Corberó.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?