Laatste nieuws over Netflix

El Professor: ‘La Casa de Papel kwam op juiste moment ten einde’

Het absolute slotstuk van La Casa de Papel is inmiddels te bekijken op Netflix. Op vrijdag 3 december werden de allerlaatste afleveringen van de Spaanse hitserie toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Daarmee nemen we afscheid van een van de meest populaire Netflix-series. Volgens Álvaro Morte, beter bekend als El Professor, is de serie daarmee op het juiste moment ten einde gekomen.

Over en uit

Na vijf seizoenen is ervoor gekozen om een einde te maken aan La Casa de Papel. Enerzijds omdat het moeilijk was om de bekende cast nog bij elkaar te krijgen voor nieuwe seizoenen en anderszijds om de serie niet te veel uit te melken. El Professor is duidelijk over het einde: “De show komt ten einde op het moment dat het moest eindigen. Het is de perfecte tijd. We kunnen de personages niet verder uitknijpen. We hebben het beste uit ze gehaald en ik denk dat het een heel slimme beslissing is om hier te stoppen”, aldus Morte.

Spin-off

Het is voor La Casa de Papel weliswaar klaar, maar dat betekent niet dat we geen enkel karakter meer terugzien. Recent werd namelijk duidelijk dat er een prequel serie komt die zich gaat focussen op Berlin (Pedro Alonso). De serie speelt zich af voor de gebeurtenissen van de eerste twee seizoenen van de serie. Wanneer de spin-off over Berlin naar Netflix komt, is nog niet bekend.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?