Laatste nieuws over Netflix

El Robo del Siglo: De Colombiaanse La Casa de Papel!

El Robo del Siglo Netflix serie

El Robo del Siglo is de ideale serie voor iedere fan van La Casa de Papel. Het is dan ook geen wonder dat de aankondiging van Netflix ons wel heel veel aan de Spaanse hitserie doet denken. Ditmaal gaan we naar Colombia en wel naar 1994. Toen de Overval van de Eeuw werd gepleegd.

The Great Heist

El Robo del Siglo verschijnt op 14 augustus op Netflix. Waar dit in Zuid-Amerika uitgebreid wordt belicht, is de serie in Nederland nog niet zo opgevallen. dat zal voer een maand vermoedelijk wel anders zijn, want alle ingrediënten zijn aanwezig voor een instant hit. El Robo del Siglo, oftewel The Great Heist, is gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

33 miljoen dollar gestolen

We gaan terug naar 1994, toen een groep overvallers de kraak van de eeuw zette. Er werd maar liefst 33 miljoen Amerikaanse dollars gestolen door de Bank of the Republic te overvallen. Daarmee werd Colombia volledig op zijn kop gezet. Hoe dit allemaal in zijn werk ging en wat de gevolgen waren zullen we gaan zien in El Robo del Siglo vanaf 14 augustus. Inmiddels is de trailer ook gelanceerd. Op Youtube is onderstaande trailer te zien, helaas nog zonder ondertiteling. In het Netflix-systeem zelf is het wel mogelijk om de trailer met Nederlandse ondertiteling te kijken.

Bekijk de trailer van El Robo del Siglo

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?