Laatste nieuws over Netflix

Elfde en laatste seizoen Modern Family in januari op Netflix

Een heugelijk moment voor fans van Modern Family, al is het ook tegelijkertijd een droevig bericht. Aan Modern Family komt zoals bekend een einde, want het dit jaar in de Verenigde Staten uitgezonden elfde seizoen is het slotseizoen. Komende maand kunnen we deze ook bekijken op Netflix!

De familie Pritchett

Met de baanbrekende serie Modern Family kwam aan de op dit moment langst lopende sitcom een einde. Het was een bijzondere reeks, alleen al doordat er gekozen werd voor een mockumentary weergave. De hoofdrolspelers spraken naar de kijkers toe alsof het een realityserie was. Daarbij was de familiesamenstelling zeker in 2009 een gewaagde stap, met een homokoppel die ook nog eens een Aziatisch meisje adopteerden. Het draaide daarbij om in het begin drie gezinnen. De familie Pritchett en zijn zoon Mitchell en dochter Claire, die allebei hun eigen gezin hebben opgebouwd.

Elfde en laatste seizoen Modern Family

Een goed jaar geleden begon het elfde en laatste seizoen van Modern Family in de Verenigde Staten. Deze liep door tot half april. Het slotseizoen was wel korter met achttien afleveringen. Deze zullen vanaf 1 januari allemaal te zien zijn op Netflix, waarmee de complete reeks van Modern Family te streamen valt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?