Laatste nieuws over Netflix

Elise Schaap en Anna Drijver maken komedieserie voor Netflix

In Undercover is het dan nu wel gedaan voor Anna Drijver en Elise Schaap, de twee zullen op Netflix nog wel te zien zijn. Want ze gaan samen een komedieserie maken. Een titel voor de serie is er nog niet, wel is er een duidelijk verhaal waar de reeks over zal gaan.

Elise Schaap als influencer

Schaap wordt het gezicht van de serie, die zal worden geschreven door Drijver en Jelle de Jonge. Voor Drijver zal er ongetwijfeld ook een rol voor de camera’s zijn weggelegd, maar hier is nog geen duidelijkheid over. De komedieserie vertelt het verhaal van Michelle (Elise Schaap) en haar obsessie om influencer te worden. Michelle raakt verslaafd aan online erkenning en gaat daarvoor steeds verder.

Nog even wachten op komedie

Hierdoor verblind, maakt ze de relaties met familie en vrienden kapot. Hoeveel volgers ze ook krijgt, het lijkt de leegte die ze voelt niet op te vullen. Maar following gaat boven familie en niks gaat boven de lifestyle en de likes… “Uit fascinatie voor de wereld van influencers, ontstond het idee voor deze comedy serie. We zijn heel trots dat we dit voor Netflix mogen co-produceren en kunnen niet wachten om op de set te staan.” Voor de serie moeten we nog wel even wachten, want deze zal in 2022 op Netflix verschijnen. Wel zijn er alvast wat eerste beelden gelanceerd. In de tussentijd zal Schaap wel als Danielle te zien zijn in de film Ferry, waar Drijver ontbreekt.

Bekijk de teaser van de komedieserie

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?