Laatste nieuws over Netflix

Élite komt na acht seizoenen ten einde op Netflix

Het einde van Élite is in zicht. De Spaanse serie is al seizoenenlang een groot succes bij Netflix, maar aan al het moois komt een eind. De streamingdienst maakte via de Spaanse social media kanalen bekend dat het achtste seizoen het slotseizoen wordt van de serie. Eerst mogen we ons echter nog opmaken op het zevende seizoen waarvan de release voor de deur staat.

Seizoen 7 in aantocht

Het is nog niet meteen over en uit voor Élite. Op vrijdag 20 oktober verschijnt het zevende seizoen van de serie online op Netflix en daarin zien we een aantal oude bekende terug. Zo is Omar, die al vanaf het begin present is, een van de gezichten van seizoen 7. Andere teruggekeerde castleden zijn André Lamoglia (Iván), Valentina Zenere (Isadora),  Juana (Dídac), Ana Bokesa (Rocío), Álex Pastrana (Raúl), Álvaro de Juana (Dídac), Carmen Arrufat (Sara) en Ander Puig (Nico). De vraag voor seizoen 7 luidt: ‘Wiens hand zul je vasthouden om uit de duisternis te treden?’

Élite seizoen 8 wordt slotseizoen

Ondertussen zijn de ogen alvast gericht op de toekomst. Netflix maakte in juli 2023 bekend dat de serie vernieuwd was voor een achtste seizoen. Daarin is een rol weggelegd voor Nadia, die daarmee terugkeert in de serie. Nu blijkt dat het achtste seizoen ook het slotseizoen wordt. Netflix kondigt daarover aan: ‘Het laatste feest. Élite komt tot een einde met het achtste seizoen.’ Een releasedatum voor seizoen 8 is nog niet bekend.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Élite seizoen 8 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?