Laatste nieuws over Netflix

Élite nu al verlengd voor een vijfde seizoen

De Spaanse hitserie Élite gaat voorlopig nog wel even verder. We zijn allemaal in afwachting van het vierde seizoen dat dit jaar wordt verwacht, nu heeft Netflix al aangekondigd dat er een vijfde seizoen zal worden gemaakt. Ook komen er nieuwe castleden.

Spaanse hitserie

De verlenging van Élite komt dus al voor het vierde seizoen is verschenen. Heel verrassend is dit niet als je bedenkt dat de spannende reeks één van de best bekeken Spaanse series is op Netflix. Daarnaast werd het pad om meer seizoenen te maken voor de serie al voorbereid op het moment dat er gekozen werd om vanaf het vierde seizoen deels te werken met een nieuwe cast. Een deel van de scholieren heeft inmiddels afscheid genomen van Las Encinas en daar komen nieuwe leerlingen voor terug.

Niet terug

Zo werd in mei 2020 al bekend dat we in seizoen 4 vijf bekende gezichten niet terugzien. We hebben officieel afscheid genomen van Carla, Lu, Nadia, Valerio en Polo. Daarentegen keren Samuel, Guzmán, Ander, Omar, Rebeca en Cayetana juist wel terug. Daarnaast wordt de cast voorzien van nieuwe gezichten met Andrés Velencoso, Manu Rios, Carla Díaz, Martina Cariddi, Pol Granch en Diego Martín.

Wanneer we op Netflix aan de slag kunnen met het vijfde seizoen, is nog niet bekend. Ook over de release van het vierde seizoen van Élite is tot op heden nog niets bekendgemaakt. Eind vorig jaar werden de opnames voor seizoen 4 afgerond. Nu er al een vijfde seizoen is besteld, lijkt het een kwestie van tijd tot Netflix de releasedatum van seizoen 4 wereldkundig maakt.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Élite seizoen 4 en 5 op Netflix staan? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?