Laatste nieuws over Netflix

Elite seizoen 3 heeft releasemaand te pakken

Elite Netflix

Netflix heeft de releasemaand van Elite seizoen 3 bekendgemaakt. Vanaf maart kunnen we aan de slag met gloednieuwe afleveringen van de Spaanse reeks. Daarmee komt de serie al razendsnel naar de streamingdienst. Het tweede seizoen werd tenslotte in september toegevoegd aan het aanbod.

Elite

In de eerste twee seizoenen van Élite is heel wat gebeurd. Zo zagen we hoe Marina werd vermoord en werd in seizoen 2 eindelijk duidelijk wie de moordenaar was. Daarnaast raakte Samuel vermist en raakte Christian betrokken bij een zwaar ongeluk. Binnenkort keert de reeks terug voor gloednieuwe verhalen.

In oktober 2019 werd al duidelijk dat de opnames voor het derde seizoen al waren afgerond. Daarbij werden gelijk twee nieuwe gezichten voorgesteld. Het ging om Leïti Sene en Sergio Momo. Zij vertolken de rollen van Yeray en Malick.

Elite seizoen 3 op Netflix

Het derde seizoen van Élite heeft nu een releasemaand te pakken. In maart 2020 kunnen we aan de slag met gloednieuwe afleveringen van de reeks. Daarmee volgt Netflix eenzelfde strategie als bij seizoen 2. Toen werd ook eerst duidelijk in welke maand het nieuwe seizoen zou komen voordat daadwerkelijk een datum werd bekendgemaakt.

Lees ook: 8 Brandende vragen voor Élite seizoen 3