Laatste nieuws over Netflix

Elite seizoen 3 heeft releasedatum te pakken

Netflix heeft de releasedatum van Elite seizoen 3 bekendgemaakt. Vanaf 13 maart kunnen we aan de slag met gloednieuwe afleveringen van de Spaanse reeks. Daarmee komt de serie al razendsnel naar de streamingdienst. Het tweede seizoen werd tenslotte in september toegevoegd aan het aanbod.

Elite

In de eerste twee seizoenen van Élite is heel wat gebeurd. Zo zagen we hoe Marina werd vermoord en werd in seizoen 2 eindelijk duidelijk wie de moordenaar was. Daarnaast raakte Samuel vermist en raakte Christian betrokken bij een zwaar ongeluk. Binnenkort keert de reeks terug voor gloednieuwe verhalen.

In oktober 2019 werd al duidelijk dat de opnames voor het derde seizoen al waren afgerond. Daarbij werden gelijk twee nieuwe gezichten voorgesteld. Het ging om Leïti Sene en Sergio Momo. Zij vertolken de rollen van Yeray en Malick.

Elite seizoen 3 op Netflix

Het derde seizoen van Élite heeft nu een releasedatum te pakken. Vanaf 13 maart kunnen we in één keer aan de slag met het complete derde seizoen van de reeks. Achter de schermen zou ondertussen ook al gewerkt worden aan een vierde én vijfde seizoen met een compleet nieuwe cast.

Lees ook: 8 Brandende vragen voor Élite seizoen 3

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?