Laatste nieuws over Netflix

Élite seizoen 5 heeft releasedatum te pakken

Het vijfde seizoen van Élite is in aantocht en sneller dan je misschien wel denkt. Het is volgende maand namelijk al zover dat de Spaanse thrillerserie verder zal gaan. Op vrijdag 8 april om precies te zijn. “Geen labels meer. Geen regels meer”, geeft de teaser mee.

Seizoen 5 op komst, seizoen 6 in de maak

Het gaat hard met Élite. Afgelopen zomer kwam het vierde seizoen en tegelijkertijd ook een aantal losse verhalen. Deze shorts waren met personages die uit de serie verdwenen en zo een afsluiting kregen hoe hun leven verder ging. Afgelopen december werden opnieuw een aantal van deze verhalen gelanceerd. Nu komt het vijfde seizoen, terwijl recent al het zesde seizoen werd aangekondigd. En ook een aantal nieuwe personages.

Belangrijke vragen omtrent Armando

** Let op spoilers ** Aan het einde van het vierde seizoen bleven we met heel wat vragen achter. De belangrijkste vraag is misschien wel hoe het verder moet met de situatie omtrent Armando. We hebben gezien dat Guzmán een einde maakte aan zijn leven nadat Armando verantwoordelijk was voor het mishandelen van Mencía. Alleen Samuel en Rebeka kennen het geheim van Guzmán. Zal het lichaam van Armando worden gevonden en zal het geheim van Guzmán uitkomen?

➡️ Uiteraard zijn er meer brandende vragen voor seizoen 5

Bekijk de teaser voor seizoen 5

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?