Laatste nieuws over Netflix

Surprise! Spaanse hitserie Élite nu al vernieuwd voor seizoen 6

Verrassend nieuws vanuit Spanje. Terwijl we volop wachten op de release van het vijfde seizoen van Élite, is nu bekendgemaakt dat de serie ook voorzien gaat worden van een zesde seizoen. Daarmee is Netflix er razendsnel bij wat betreft Élite vernieuwen met een nieuw seizoen. Daarnaast was er meer goed nieuws omtrent de serie.

Spaanse hitserie

Élite ging in 2018 van start en is sindsdien uitgegroeid tot een groot succes op Netflix. Op IMDb heeft de serie een knappe 7,5 te pakken en na de release van nieuwe afleveringen is Élite zonder twijfel terug te vinden in de top tien lijsten van Netflix. Nu heeft de serie extra goed nieuws gekregen. Nog voordat het vijfde seizoen van de serie is verschenen, werd al duidelijk dat we ook mogen rekenen op een zesde seizoen. Dat is overigens niet de eerste keer dat de serie zo snel vernieuwd is. Dat gebeurde eerder ook toen seizoen 5 al werd aangekondigd vóór de release van seizoen 4.

Meer korte verhalen

Buiten het nieuws omtrent het bestellen van een zesde seizoen, is er nóg meer goed nieuws voor fans van Élite. De korte verhalen waar we kennis mee maakten voor de release van seizoen 4 komen namelijk terug. Deze hebben de naam Holidays Edition meegekregen. De drie korte verhalen worden voor Kerstmis toegevoegd aan het aanbod. Ondertussen is ook duidelijk dat Élite seizoen 5 pas volgend jaar naar Netflix komt. Hieronder zie je alvast de eerste foto uit de Holidays Edition Short Storie en wanneer de shorts verschijnen.

  • 15 december: Phillipe, Caye, & Felipe
  • 20 december: Samuel & Omar
  • 23 december: Patrick

Elite holiday stories

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?