Laatste nieuws over Netflix

Élite nu al verlengd voor derde seizoen

Nog voor de release van het tweede seizoen heeft Netflix een derde seizoen besteld van Élite. De Spaanse hitserie is zo’n succes dat de streamingdienst de kijkcijfers van de nieuwe episodes niet eens afwacht.

Élite 2: iemand raakt vermist

In aanloop naar de release op 6 september hielden de castleden en de makers een persbijeenkomst in Madrid. Daar kwam heel wat nieuws naar buiten. Niet alleen over het verhaal in het tweede seizoen van Élite, maar dus ook over een nieuw seizoen. Waar in het eerste seizoen iemand werd vermoord op de elitaire school, dit keer zal er iemand vermist raken.

Eén van grootste Spaanse dramaseries

Daarmee zal het dus nog niet afgelopen zijn. In Madrid maakte Diego Avalos, verantwoordelijk voor de Spaanse Originals bij Netflix, ook bekend dat er een derde seizoen zal worden gemaakt van Élite. Het eerste seizoen werd in de eerste maand na de release in twintig miljoen huishoudens bekeken. Het is dan ook één van de grootste dramaseries ooit uit Spanje. Wanneer het derde seizoen in productie zal gaan en vervolgens op Netflix zal verschijnen is voorlopig nog niet bekendgemaakt. De verwachting is medio 2020.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?