Laatste nieuws over Netflix

Netflix-serie El Silencio met Élite-ster krijgt trailer én releasedatum

Netflix komt op 1 mei aanstaande met een spiksplinternieuwe Spaanstalige serie op de proppen: El Silencio. En de cast van die show wordt aangevoerd door een oude bekende: Arón Piper, bekend als Ander Muñoz uit Élite!

El Silencio

Piper speelt in El Silencio de hoofdrol van Sergio Ciscar, een jonge vent die zijn lippen al liefst zes jaar stijf op elkaar houdt. Toen dit karakter nog minderjarig was duwde hij zijn ouders van het balkon, waarna hij voor stilte koos. Zelfs tijdens het proces zei hij helemaal niets, hij verdedigde zich niet tegen de aantijgingen, helemaal niks! Zes jaar lang zat Sergio achter slot en grendel, maar nu is hij vrijgekomen…

Stilte, maar niet doofstom

Toch moet er nog worden nagegaan of hij een gevaar is voor de samenleving. Daarom wordt het dossier opnieuw opengetrokken: want waarom vermoordde de hoofdpersoon uit El Silencio zijn ouders nou precies? Sergio zal toch echt een boekje open moeten doen over zijn daad, maar vanwege zijn constante stilte is dat natuurlijk ontzettend lastig. De jonge psychiater Ana Dussel (Almudena Amor) wordt ingeschakeld en zij moet proberen om het vertrouwen van Sergio te winnen, zodat hij zijn mond eindelijk opendoet. Gaat dat haar lukken?

Leentjebuur bij Élite

Naast Arón Piper en Almudena Amor (die bekend is van El buen patrón) spelen ook Cristina Kozani (Marta), Aitor Luna (Cabrera), Ramiro Blas (Natanael), Aria Bedmar (Greta), Mikel Losada (Mikel) en Manu Ríos (Eneko). Die laatstgenoemde is eveneens onderdeel van het spelletje leentjebuur bij Élite, want daarin komt hij in het vierde seizoen langsschuifelen als Patrick Blanco Commerford.

El Silencio op Netflix

El Silencio heeft nu dus een officiële releasedatum te pakken, Netflix maakt namelijk bekend dat de Spaanse serie op 1 mei 2023 in première gaat. Tot die tijd moeten we het doen met de trailer, die je hieronder kunt checken!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?