Laatste nieuws over Netflix

Élite vernieuwd voor seizoen 8 met terugkeer oude bekende

Goed nieuws voor de fans van Élite. Terwijl we wachten op de release van seizoen 7, is de Spaanse hitserie achter de schermen vernieuwd voor alweer een achtste seizoen. Daarbij mogen we ons opmaken op de terugkeer van een oude bekende, want Mina el Hammani (Nadia) is vastgelegd voor het achtste seizoen.

Nadia is terug

In de laatste aflevering van seizoen 3 namen we afscheid van Nadia. Zij vertrok naar New York om daar te studeren, maar beloofde haar vriend Guzmán dat ze terug zou komen. Alhoewel hun relatie in het vierde seizoen werd verbroken, keert ze nu toch terug voor het achtste seizoen. Ze is niet de enige oude bekende die we terugzien, want ook voor Nadia’s broer Omar is een rol weggelegd in seizoen 8.

Opnames in augustus van start

De opnames voor het achtste seizoen van Élite gaan nog deze zomer van start. In augustus staan de eerste opnames op het programma. Daarin maken we in ieder geval kennis met twee nieuwe gezichten. Het gaat om Ane Rot (Killer Book Club) en Nuno Gallego (UPA Next). Wanneer het achtste seizoen vervolgens op Netflix verschijnt, is nog onduidelijk. Wel kunnen we alvast uitkijken naar het zevende seizoen van Élite. Vanaf 20 oktober is het complete zevende seizoen op Netflix te bekijken.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Élite seizoen 8 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?