Laatste nieuws over Netflix

Elizabeth Debicki is prinses Diana in slotseizoenen The Crown

Elizabeth Debicki heeft de rol van prinses Diana in de slotseizoenen van The Crown te pakken. De actrice mag zich opmaken voor de rol van prinses Diana in seizoen 5 en 6 van de serie rond het Britse koningshuis. Daarmee stapt ze in de voetsporen van Emma Corrin.

Elizabeth Debicki

Elizabeth Debicki is geen onbekende bij het grote publiek. De in Frankrijk geboren actrice had onder meer rollen in Guardians of the Galaxy Vol.2, Tenet, The Kettering Incident en is in de toekomst ook te zien in het derde deel van Guardians of the Galaxy. Met Debicki is opnieuw een naam bekend voor de cast van de slotseizoenen. Afgelopen week werd duidelijk dat Game of Thrones-acteur Jonathan Pryce de rol van prins Philip vertolkt, terwijl Lesley Manville in de huid kruipt van prinses Margaret.

The Crown seizoen 5 op Netflix

Voor wie nu al reikhalzend uitkijkt naar het vijfde seizoen van The Crown, hebben we wel enigszins slecht nieuws. Net als tussen het tweede en het derde seizoen zal ook tussen het vierde en vijfde seizoen een lange wachtperiode zitten. Zo worden de opnames van The Crown seizoen 5 pas in juni 2021 gestart. We lijken dan ook te moeten wachten tot de zomer of zelfs het najaar van 2020 voor de release van The Crown seizoen 5 op Netflix. Ondertussen is seizoen 4 wel aanstaande.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?