Laatste nieuws over Netflix

Show Ellen DeGeneres voor Netflix verschijnt week voor kerst

De stand-upshow van Ellen DeGeneres is vanaf 18 december op Netflix te bekijken. Een week voor Kerstmis verschijnt DeGeneres dus met haar nieuwste voorstelling op Netflix en daarmee treedt ze in de voetsporen van andere comedians, zoals Dave Chappelle, Kevin Hart en Ricky Gervais.

Nieuwe show

Het was voor Ellen DeGeneres alweer even geleden om op het podium te staan met een stand-upvoorstelling. In 2000 deed ze dit voor het laatst. De afgelopen jaren zagen we DeGeneres natuurlijk voornamelijk als talkshowhost van haar programma The Ellen DeGeneres Show.

Ellen DeGeneres met Relatable op Netflix

Ellen DeGeneres doopte haar Netflix stand-upspecial tot Relatable. Deze show heeft ze op verzoek van Netflix geschreven, werd in mei 2017 bekend. Daarna ging ze de theaters in om Relatable aan het publiek te tonen. Ze deed meerdere theaters aan in drie verschillende steden en eindigde in Seattle in de Benaroya Hall , toen Relatable helemaal naar wens geschaafd was. Bij deze show waren ook de camera’s van Netflix aanwezig. Dit vond allemaal afgelopen maand plaats, waardoor er nu gemonteerd kan worden. Een week voor kerst is deze comedyspecial beschikbaar op Netflix, op 18 december.

Belletjes

Ellen DeGeneres maakte de releasedatum van Relatable dinsdag zelf bekend. Dit deed ze terwijl ze voor een scherm stond en om de haverklap telefoontjes ontving. Wereldberoemde fans van Ellen DeGeneres vroegen haar wanneer Relatable op Netflix verwacht mag worden en eindelijk mocht ze het antwoord geven aan onder andere Bono (U2), Barack Obama, en Oprah Winfrey. Zij zullen, net als de vele andere fans van Ellen DeGeneres, op 18 december voor de buis kruipen om via Netflix naar Relatable te kijken.

Bekijk hieronder hoe Ellen DeGeneres haar show op Netflix aankondigt:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?