Laatste nieuws over Netflix

Emily in Paris-maker over seizoen 2 cliffhanger: “Duivels dilemma”

Het tweede seizoen van Emily in Paris verscheen afgelopen woensdag online op Netflix. De finale-aflevering laat ons achter met een gigantische cliffhanger. De grote vraag is dan ook: blijft Emily in Parijs of kiest ze ervoor om terug te keren naar haar oude leven? TV Line ging het gesprek aan met showrunner Darren Star over de finale-aflevering en het derde seizoen.

Let op: SPOILERS! Dit artikel bevat spoilers voor wie het tweede seizoen van Emily in Paris nog niet gezien heeft.

Cliffhanger

Emily staat in de laatste aflevering van seizoen 2 voor een moeilijke keuze. Zo besluit Sylvie om Savior te verlaten en samen met Luc en Julien een nieuw bedrijf te starten. Ook Emily wil ze daar graag bij betrekken maar of Emily de baan ook aanneemt, is een raadsel.

Ondertussen staat Emily op het punt om voor eens en voor altijd haar gevoelens voor Gabriel uit te spreken, maar dan komt ze erachter dat hij het ondertussen weer gevonden heeft met Cami. Alfie staat op zijn beurt op het punt om terug te keren naar Londen. In de laatste seconden horen we dat Emily haar keuze bekend gaat maken aan Sylvie, maar het beslissende woord krijgen we niet te horen.

Zware beslissing

Star bespreekt nu die cliffhanger. “Ze wordt geconfronteerd met een zware beslissing. Ze heeft redenen om verschillende deuren te kiezen aan het einde van seizoen 2 en onze uitdaging is om te kiezen welke van de deuren ze gaat kiezen en waarom. Dat is waar het derde seizoen om draait. Als je in een ander land woont, dan is een van de vragen: “Waar ligt je hart?” Is dat op de plek waar je vandaan komt of de plek waar je nu op dit moment bent? Emily zit daar ook mee in de knoop.”

Gabriel

Het zal voor Emily een interessante keuze worden. Mocht ze ervoor kiezen om in Parijs te blijven, dan zal constant geconfronteerd blijven worden met Gabriel. “Ik weet zeker dat dat in haar gedachten zit. Het is emotioneel gezien zwaar om te weten dat je jouw gevoelens voor iemand niet kunt uitdrukken. Dus ik denk dat Emily nu voor het eerst aan zichzelf heeft toegegeven hoe serieus die gevoelens zijn.

Alfie

Ondertussen is ook Alfie er nog. Hij wil zijn toekomst graag aan Emily verbinden, maar zij twijfelt nu hij op het punt staat om terug te keren naar Londen. “Ik houd persoonlijk van Alfie. Ik zou hem nog niet afschrijven en ik denk dat ook Emily dat nog niet moet doen. Londen is niet ver van Parijs.” Waar Emily uiteindelijk voor zal kiezen, wordt in het derde seizoen van Emily in Paris duidelijk. Alhoewel Netflix nog geen officiële uitspraken heeft gedaan over een Emily in Paris seizoen 3, lijken we in ieder geval alvast te kunnen stellen dat die er wel gaat komen. Een releasedatum is nog niet bekend.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Emily in Paris seizoen 3 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?