Laatste nieuws over Netflix

Emily in Paris seizoen 2 krijgt releasedatum in december

Het is de week van Emily in Paris. Nadat Netflix eerder deze week de eerste beelden deelde van het tweede seizoen van de serie, is nu ook de releasedatum van Emily in Paris seizoen 2 bekendgemaakt. De Netflix Original wordt op 22 december toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst.

Romantische komedieserie

Emily in Paris volgt Emily (Lily Collins). Ze is een ambitieuze marketingmanager van in de twintig uit Chicago. Als ze onverwacht een baan in Parijs krijgt wanneer haar bedrijf een Frans luxemarketingbedrijf overneemt, raakt ze belast met het vernieuwen van hun social media-strategie. Al snel krijgt ze te maken met een flinke cultuurshock. Frankrijk is tenslotte gaan Amerika.

Emily in Paris seizoen 2 op Netflix

Nu is duidelijk geworden dat Emily in Paris seizoen 2 in aantocht is op Netflix. Waar eerder nog een release in 2022 werd verwacht, is inmiddels duidelijk geworden dat dat nog eerder gaat gebeuren. Seizoen 2 staat al gepland voor 22 december. De opnames van seizoen 2 zijn al volledig afgerond en vonden plaats in onder meer Parijs, St. Tropez en andere locaties in Zuid-Frankrijk.

Maker Darren Star verklapte eerder al wat we mogen verwachten van Emily in Paris seizoen 2. “In het tweede seizoen zal ze meer deel uitmaken van de wereld waarin ze leeft. Ze zal meer een inwoner van de stad zijn. Ze zal wat meer voet aan de grond krijgen, ze leeft nu echt daar.” De grote cultuurshock zal in seizoen 2 dan ook verleden tijd zijn. Seizoen 2 zal ons onder meer een inkijkje geven in het verleden van Emily.

➡ Lees ook: Alles wat we al weten over Emily in Paris seizoen 2

Bekijk de aankondiging

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?