Laatste nieuws over Netflix

Emily in Paris seizoen 3: Alles wat we al weten

Vlak voor de kerstdagen van 2021 verscheen het tweede seizoen van Emily in Paris op Netflix. Ook het tweede seizoen van de romantische komedieserie is weer volop bekeken. In de laatste aflevering zien we dat Emily voor een moeilijke keuze staat: moet ze in Frankrijk blijven of keert ze terug naar Amerika? Het antwoord lijken we pas te krijgen in een eventueel derde seizoen. In dit artikel lees je alles wat we al weten over Emily in Paris seizoen 3.

Moeilijke keuze

De laatste aflevering van Emily in Paris seizoen 2 laat zien dat Emily voor een onmogelijke keuze komt te staan. Alfie staat op het punt om terug te keren naar Londen en staat ervoor open om een lange afstandsrelatie te onderhouden. Emily twijfelt en gaat naar Gabriel toe om haar gevoelens voor hem voor eens en voor altijd uit te spreken, maar dan komt ze erachter dat hij het juist net weer probeert met Cami. In de laatste seconden van de aflevering zien we dat Emily besluit om Sylvie te bellen om uitsluitsel te geven. Kiest ze ervoor om in Parijs te blijven, of gaat ze terug naar Amerika?

Keuze onbekend

Zelfs Lily Collins, beter bekend als Emily, heeft nog geen idee wat de keuze van haar karakter wordt. Dat vertelde ze aan People. “Ik zou graag de kans krijgen om een derde seizoen te doen. Ik weet zelf de keuze van Emily nog niet. Ik blijf het vragen. Maar wat het antwoord ook is, het zal gevuld zijn met drama, fashion en heel veel plezier en romantiek.”

Showrunner Darren Star wil er nog niet al te veel over kwijt. “Ik heb een zeer sterk idee voor wat Emily zal kiezen en ik denk dat er niet echt een juiste keuze is. Er is geen keuze die alles beter maakt en iedereen blij maakt. En ik denk dat Emily ook graag andere mensen blij maakt en nu moet ze een keuze maken die sommige mensen ongelukkig gaat maken. Daar zal ze volgend seizoen met moeten dealen.”

Toekomst Alfie

Of we in het derde seizoen nog een terugkeer mogen verwachten van Alfie, is dan ook een beetje onduidelijk. Acteur Luchien Laviscount zou wel graag terugkeren voor een derde seizoen. “Ik heb het beste jaar van mijn leven gehad terwijl we werkten aan de serie. Dus als ik terug kan komen, dan kom ik terug. Maar wel zolang dat past in het verhaal. Dat is wat belangrijk is.”

Cast

Of Alfie terugkeert, zal dan ook nog maar zeer de vraag worden. Duidelijk is dat Lily Collins, beter bekend als Emily, in ieder geval terugkeert voor een eventueel derde seizoen. De andere acteurs zullen afhankelijk zijn van of Emily in Parijs blijft of terugkeert naar de Verenigde Staten.

Emily in Paris seizoen 3 op Netflix

Voor nu is er nog niets bekendgemaakt over een eventueel derde seizoen van Emily in Paris. Het tweede seizoen werd op 22 december toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst. Een derde seizoen werd ongeveer een maand na seizoen 2 aangekondigd. Daarbij werd ook meteen een vierde seizoen besteld. Achter de schermen zou er al hard gewerkt worden aan seizoen 3 waarvan de productie begin 2022 van van start moet gaan.

Op dat nieuwe seizoen moeten we wel een tijdje wachten. Zo verscheen het eerste seizoen in oktober 2020 op Netflix en was het in december 2021 raak voor het tweede seizoen. Een eventueel derde seizoen verschijnt dan ook ergens eind 2022 of begin 2023 op Netflix.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Emily in Paris seizoen 3 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?